به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    سافت استارتر اشنایدر برای راه‌اندازی تدریجی الکتروموتورها ابزار مناسبی است. جریان راه اندازی موتورها ۵ تا ۸ برابر بیشتر از جریان نامی موتور است و راه اندازی موتور در مدت زمان ۱ تا ۳۰ ثانیه طول می‌کشد زمانی که الکتروموتور به شبکه برق وصل می‌شود این جریان چند برابری را از شبکه برق دریافت می‌کند و در این زمان کوتاه افت ولتاژ زیادی در شبکه برق ایجاد می‌کند که باعث کاهش عمر مفید موتور، اتصالات، بار و کوپلینگ‌های مکانیکی می‌شود و عملکرد تجهیزات ایمنی را مختل می‌کند. سافت استارتر برای حل این مشکل با کنترل دور موتور، ولتاژ اعمالی به موتور را برش می‌زند و در نتیجه مانع هر گونه شوک و آسیب مکانیکی به سیستم می‌شود.

    کاربرد وسیع سافت استارتر اشنایدر در صنایع مختلف با توجه به دقت، کیفیت و درستی عملکرد آن شناخته شده است که در ولتاژها و توان متفاوت تولید می‌شود و مورد توجه مهندسان صنایع بزرگ قرار گرفته است. دستگاه سافت استارتر اشنایدر به دو روش دیجیتال و آنالوگ به کار می‌رود و در سطح فشار ضعیف از توان‌های کم تا ۸۰۰ کیلو وات با توجه به مدل‌های مختلف ارائه می‌شوند. این وسیله کاربری آسانی دارد ولی قدرتمند عمل می‌کند و قابلیت برنامه ریزی و کنترل عملکرد قسمت‌هایی مثل گشتاور که جهت ارتباط با سیستم مانیتورینگ و یا اتوماسیون ایجاد شده است، را دارد. سافت استارتر با کاهش فشار یا تنش‌های مکانیکی و الکترودینامیکی روی کابل‌ها و شفت موتور موجب افزایش کارایی سیستم شما می‌شود.

    راه‌اندازی سافت استارتر اشنایدر

    در این بخش نکات مهم در رابطه با نحوه نصب و سیم‌بندی سافت استارتر را بررسی می‌کنیم. در صورتی که نیاز داشته باشیم سرعت و گشتاور موتور را کنترل کنیم باید از اینورتر استفاده کنیم که هزینه بالاتری نیز دارد. سافت استارترها طوری طراحی شده‌اند که وقتی موتور در دور نامی خود باشد از مدار خارج می‌شوند. در واقع کاربرد سافت استارترها فقط برای لحظه شروع به کار الکتروموتورهاست. در واقع پس از راه‌اندازی سیستم، ادامه کار سافت استارتر موجب استهلاک موتور می‌شود؛ بنابراین سافت استارترها پس از راه‌اندازی از مدار خارج می‌شوند که به این کار بای – پس (By-pass) کردن می‌گویند.

    سافت استارتر را می‌توان به دو صورت داخلی و خارجی بای پس کرد. در روش بای – پس داخلی، مدار داخلی سافت استارتر با تیغه‌ها موازی شده است. این تیغه‌ها به طور مستقیم به ورودی و خروجی سافت استارتر متصل هستند. هنگامی که الکتروموتور به جریان نامی می‌رسد، تیغه‌ها مدار سافت استارتر را بای پس یا اتصال کوتاه می‌کنند تا آن را از مدار خارج کنند. در نوع بای پس خارجی، سافت استارتر با یک کنتاکتور اشنایدر موازی می‌شود. در این حالت وقتی الکتروموتور به جریان نامی خود برسد، سیم‌پیچ به کنتاکتور فرمان اتصال می‌دهد و سافت استارتر بای پس می‌شود.

    بای پس خارجی هزینه بیشتری دارد اما از طرفی نیز قابلیت اطمینان و ماندگاری بیشتری نیز فراهم می‌کند زیرا در نوع بای پس داخلی، تیغه‌ها بعد از مدتی از بین می‌روند و باعث آسیب به سافت استارتر می‌شوند. تعمیر یا تعویض سافت استارتر خیلی بیشتر از نصب کنتاکتور برای سافت استارتر است به همین دلیل کارشناسان معمولاً بای – پس خارجی را ترجیح می‌دهند.

    نحوه نصب و سیم‌بندی سافت استارتر

    به بررسی نحوه نصب و سیم‌بندی سافت استارتر رسیدیم. از نظر مدار قدرت، سافت استارتر را می‌توان به دو شکل خطی یا فازی نصب کرد. اتصال نرمال و معمول در مورد سافت استارترها اتصال خطی است که برای همه سافت استارترها فراهم است. اما اتصال فازی یا داخل مثلث فقط برای برخی سافت استارترها فراهم است. یکی از ایراداتی که اتصال داخل مثلث دارد این است که باعث از کار افتادن ترمزهای AC می‌شود. بنابراین ابتدا کارشناس نوع استارت و استاپ را معین می‌کند و سپس سافت استارتر را انتخاب می‌کند.

    amir
    سه شنبه 13 تير 1402 - 18:40
    بازدید : 102
    برچسب‌ها :

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 19
    تعداد کل نظرات : 0

    خبرنامه